Camping Dennedune Terschelling Hoorn

Appartement

Wanneer u niet zo’n kampeerder bent maar u vindt de sfeer van een kleine camping wel prettig dan hebben we in onze boerderij een appartement in de verhuur.

Appartement Sôteblom

Het appartement is voor 5 personen en heet 'Sôteblom' (Oost-Terschellings voor Engels gras). Dit appartement bestaat uit een L-vormige kamerkeuken. In de kamer staan een salontafel, met zitbank en vier stoelen, kleuren-tv. en een eethoek. De keuken is evenals het kleine appartement volledig ingericht en voorzien van een 4 pits gasstel, koelkast en combimagnetron. Op de benedenverdieping is tevens een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Verder is er een toilet en een douche met wastafel. Boven is een grote zolder met 3 bedden en eventueel een kinderledikantje.

Houd wel rekening met lage balken! De oude boerderij is nl. gemaakt van juthout: masten en ra’s van de gestrande zeilschepen 'Elisabeth' en 'Staut'.

Voor reservering en beschikbaarheid kunt u terecht op de site www.soteblom.op-terschelling.nl. Tevens verhuren wij het 4-persoons vakantiehuisje Dúnroaske. Dit is weliswaar niet gelegen op de camping, maar is gesitueerd langs het fietspad, schuin achter de camping. Voor reservering en beschikbaarheid daarvan kunt u terecht op: www.dunroaske.op-terschelling.nl.