Camping Dennedune Terschelling Hoorn

Appartementen

Wanneer u niet zo’n kampeerder bent maar u vindt de sfeer van een kleine camping wel prettig zijn er in onze boerderij twee appartementen.

Appartement Sulverblêd
Appartement Sulverblêd

De kleine is voor 2 personen (mogelijk 4 personen) en heet 'Sulverblêd' (Oost-Terschellings voor Zilverschoon). Het appartement heeft als toegang de typisch voor Terschelling grote schuurdeuren. In de 'schuur' staat een (goede!) slaapbank, salontafel, twee stoelen en kleuren-tv. De keuken is volledig ingericht met 4 pits gasstel, koelkast en combimagnetron. Verder staan er een tafel met vierstoel, een buffetkast en een opbergkist. Beneden bevinden zich ook een toilet en een douche met wastafel. Boven bevindt zich nog een kleine slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Het gedeelte wordt verwarmd met C.V.

Appartement Sôteblom
Appartement Sôteblom

Het grote appartement is voor 5 personen en heet 'Sôteblom' (Oost-Terschellings voor Engels gras). Dit appartement bestaat uit een L-vormige kamerkeuken. In de kamer staan een salontafel, met zitbank en vier stoelen, kleuren-tv. en een eethoek. De keuken is evenals het kleine appartement volledig ingericht en voorzien van een 4 pits gasstel, koelkast en combimagnetron. Op de benedenverdieping is tevens een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Verder is er een toilet en een douche met wastafel. Boven is een grote zolder met 3 bedden en eventueel een kinderledikantje.

Houd voor beide appartementen rekening met lage balken! De oude boerderij is nl. gemaakt van juthout: masten en ra’s van de gestrande zeilschepen 'Elisabeth' en 'Staut'.

Voor reservering en beschikbaarheid van de appartementen kunt u ook terecht op de sites: www.sulverbled.op-terschelling.nl en www.soteblom.op-terschelling.nl. Tevens verhuren wij het 4-persoons vakantiehuisje Dúnroaske. Dit is weliswaar niet gelegen op de camping, maar is gesitueerd langs het fietspad, schuin achter de camping. Voor reservering en beschikbaarheid daarvan kunt u terecht op: www.dunroaske.op-terschelling.nl.